2013

Gott nytt år på er! Idag har jag två designer att bjuda på, och själv kommer jag att ha den blå ikväll. Den består av två olika lack och det skimrar väldigt snyggt i olika ljus. Den guldiga gjorde jag först, men blev inte riktigt nöjd. Tänkte att jag ändå skulle slänga in den, för som jag sa i uppstarten av den här bloggen: alla projekt kommer att visas, bra som dåliga!
Ha en riktigt trevlig nyårskväll!

black glitter

  
 
Det här är nog den design som jag kommer att behålla över julen, färgen är mycket mer röd i verkligheten och rött passar ju alltid! Jag använde en liten svamp för att dutta på glittret och allt som allt så tog det 20 minuter att fixa både grund och dekoration. Enkelt och smidigt!

gold & silver

 
 
Har verkligen fastnat för det här med metallicfärger, silver och guld känns så härligt nu i juletider. Denna design är nästan en upprepning på förra veckans, med den skillnaden att jag har lagt in en liten guldgradient längst ner. Det blev inte riktigt som jag tänkt då den guldiga färgen inte var så stark som jag ville ha den, men det blev ju helt ok ändå! Det känns föresten som att bilderna blir brusigare för varje vecka, men det är svårt att fånga soltimmarna när det är så få varje dygn!
 
Du behöver: Silver, guld och glitternagellack samt en svamp.