spring colours

 
Nu när våren äntligen har anlänt så är det även dags att fräscha upp naglarna. I år har jag fastnat för olika nyanser av rosa, nudefärgat och blekare toner av gult. Jag älskar även det lila nagellacket nere till höger, färgen är som en blandning mellan ljust grå och pastellig lila! Har ni någon favorit?
 
Jag vet att alla märkena på bilden inte är svenska, men det är lätt att hitta kopior till budgetpris! Ett tips är att titta på Åhlens nagelavdelning, där de har ett stort urval av olika märken. 
 

two shades of black

 
En design som är otroligt enkel att göra, men också väldigt effektfull. Du fixar den snabbt med ett matt topplack och en svart färg från ditt favoritmärke. Det mörka kanske passar bättre under vinterhalvåret, men äsch, svart är alltid rätt!
 
Du behöver: Ett svart nagellack, matt topplack och en svart striper (funkar lika bra med en vanlig nagellackspensel) Glöm inte att låta bli att ett applicera ett vanlig överlack, då förstörs effekten med det matta mot det glansiga.
 
 

inspiration från inspiration

 
 
Jag älskar verkligen enkla mönster på naglarna (kolla in mina två senaste designer för exempel) så när jag ramlade över dessa bilder så blev jag smått kär. Naglarna är inspirerade av en av Alexander Wangs kollektioner, med mycket cutouts och färger utan färg. Kolla in denna sida för att få mer info om designen.